_English _Español _Valencià

CAC

La Ciutat de les Arts i les Ciències, un gran complex impulsat per la Generalitat Valenciana, s’ha convertit en lloc de referència internacional i símbol del foment del turisme cultural i del dinamisme amb què la Comunitat Valenciana es presenta davant del món. Un centre ludicocultural en què es promou la participació ciutadana i que sorprén per l’arquitectura i per la immensa capacitat de divertir, d’ensenyar i d’emocionar. 

Al llarg d’un eix de vora dos quilòmetres, al llit vell del Túria, amb una superfície de 350.000 metres quadrats, la Ciutat de les Arts i les Ciències és un gran espai obert, una zona d’esplai fonamentada en la idea d’oci cultural i intel·ligent que dota València del centre més gran d’estes característiques d’Europa.

El paper rellevant de l’arquitectura ha sigut possible gràcies al quefer de dos arquitectes espanyols de prestigi internacional i que han aportat a este complex el millor de la seua obra: Santiago Calatrava, amb el Palau de les Arts Reina Sofia, l’Hemisfèric, el Museu de les Ciències Príncep Felipe, l’Umbracle i l’Àgora; i Félix Candela, amb les singulars cobertes dels edificis principals de l’Oceanogràfic.

Un conjunt arquitectònic de bellesa excepcional en què el continent harmonitza amb el contingut. Una ciutat on conviuen el mar i la llum del Mediterrani de manera sorprenent.

Tant per les característiques arquitectòniques especials com per la distribució d’espais, la Ciutat de les Arts i les Ciències, a més de complir una funció de divulgació de la ciència, l’art i la cultura, servix d’aparador per a la celebració d’actes i reunions d’empresa amb una imatge moderna i avantguardista.

CONTACTE COM S'HI ARRIBA
+34 96 197 44 36 actosyeventos@cac.es
© Copyright 2017 Generalitat