_English _Español _Valencià

Cóm s'hi arriba

La Ciutat de les Arts i les Ciències està situada a la ciutat de València, a pocs minuts del centre històric. La construcció d’este complex en el tram final del llit vell del riu Túria ha culminat la sorprenent transformació d’este espai, convertit en un llarg pulmó verd de més de huit quilòmetres que travessa el cap i casal. La Ciutat de les Arts i les Ciències respon a la pregunta de què cal visitar a València i ha convertit València i la Comunitat Valenciana en una destinació turística de primer orde. Complementa així una oferta única que combina tradició i avantguarda, amb un ric patrimoni cultural i artístic, turisme de sol i d’interior i espais naturals.

 

Consulteu el plànol d’accessos i servicis de la Ciutat de les Arts i les Ciències


Consulteu o descarregueu la guia de carrers de València en format PDF (2 Mb) amb els itineraris d’accés a la Ciutat de les Arts i les Ciències, els aparcaments, els noms dels carrers i la situació dels senyals indicadors.

 

PER CARRETERA
Coordenades GPS

• Umbracle: 39º 27’ 15’’ N, 0º 21’ 7’’ W
• Museu de les Ciències Príncep Felipe: 39º 27’ 23’’ N, 0º 21’ 10’’ W
• Hemisfèric: 39º 27’ 22’’ N, 0º 21’ 12’’ W
• Oceanogràfic: 39º 27’ 9’’ N, 0º 20’ 53’’ W
• Àgora: 39º 27’ 13’’ N, 0º 21’ 1’’ W

Autopista A-7 i carretera N-340: recorren la Comunitat Valenciana de nord a sud.
Autovia A-3: comunica Madrid i València.
Nacional 234: connecta València amb Aragó, Castella i Lleó i el nord de la península
Informació de l’estat de les carreteres: Direcció General de Trànsit (DGT).
 

Plano de como llegar para la sección de como llegar

 

AMB TREN 
València disposa de dos terminals de tren, l’estació del Cabanyal i l’estació del Nord, a la qual cal afegir la novaestació de l’AVE Joaquim Sorolla, que unix la ciutat amb Conca i Madrid. A més, València està connectada amb Alacant, Albacete i Barcelona per trens de velocitat alta. Des de l’estació del Cabanyal i l’estació del Nord es pot accedir a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb autobusos urbans. A l’estació del Cabanyal, línia 1 d’autobús; a l’estació del Nord la línia d’enllaç més pròxima amb autobús és la 35 i l’estació de metro de Xàtiva (línies 3 i 5). En la nova estació de l’AVE hi ha autobús llançadora, autobusos gratuïts per als viatgers de l’AVE que els traslladen fins a l’estació del Nord. Una altra opció és el metro, l’estació més pròxima és la parada de Joaquim Sorolla, línia 5, que porta a l’estació de l’Albereda, a uns 15 minuts del recinte. Consulteu la pàgina de Metro València i la pàgina de l’Empresa Municipal de Transports (EMT).
Informació sobre horaris i tarifes de trens: Xarxa Nacional de Ferrocarrils.  

 

AUTOBÚS
L’estació d’autobusos de València es troba situada vora el llit vell del Túria. Està connectada amb tot Espanya mitjançant línies regulars d’autobús. Per a accedir a la Ciutat de les Arts i les Ciències des d’allí només cal passar el riu i agafar l’autobús núm. 95 de l’EMT.
Línies d’autobusos de l’EMT que arriben a la Ciutat de les Arts i les Ciències: 1, 13, 14, 15, 19, 35, 95 i 40.
Consulteu la pàgina de l’Empresa Municipal de Transports (EMT)

 

AMB VAIXELL
València té un port internacional amb eixides regulars a les Illes Balears i Itàlia; i un creixent tràfic de creuers pel Mediterrani.
Des del port, línia d’autobús número 19; el metro estació de Neptú, línia 5, que du fins a l’estació de l’Albereda, a uns 15 minuts del complex.
Més informació, en la pàgina del port de València.


EN AVIÓ
L’Aeroport Internacional de Manises es troba a pocs minuts de València, a tan sols 8 quilòmetres del centre urbà. L’ampliació de pistes i de la terminal, juntament amb l’augment de les companyies aèries que funcionen en este aeroport, el situen entre els primers d’Espanya en nombre de viatgers i vols.
A l’aeroport hi ha la línia 5 del metro, que té parada en l’estació de l’Albereda, a uns 15 minuts del recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències.
 

Plano de otros accesos

 

METRO
Les línies de metro més pròximes a la Ciutat de les Arts i les Ciències són la 3 i la 5. Recomanem baixar a la parada de l’Albereda, situada als jardins del llit vell del Túria i a uns 15 minuts del recinte.
Més informació: Metro de València
 

 

A PEU I EN BICICLETA
El visitant pot arribar fins a la Ciutat de les Arts i les Ciències fent un passeig a peu o en bicicleta pels jardins del llit vell del Túria, el gran verger i pulmó verd de la ciutat, en direcció est. A la Ciutat de les Arts i les Ciències hi ha aparcament per a bicicletes. Consulteu la web de Valenbisi.


La nostra adreça

 • Museu de les Ciències Príncep Felipe
  Avda. del Profesor López Piñero (Historiador de la Medicina), 7 - 46013 Valencia.
  39º 27' 23'' N, 0º 21' 10'' W
 • Hemisfèric
  Avda. del Profesor López Piñero (Historiador de la Medicina), 3 - 46013 Valencia.
  39º 27' 22'' N, 0º 21' 12'' W
 •  Oceanogràfic
  Carrer Eduardo Primo Yúfera (Científico), 1B - 46013 Valencia.
  39º 27' 9'' N, 0º 20' 53'' W
  • Umbracle
  Avda. Profesor López Piñero (Historiador de la Medicina), 5 - 46013 Valencia.
  39º 27' 15'' N, 0º 21' 7'' W

Plano del CAC

CONTACTE COM S'HI ARRIBA
+34 96 197 44 36 actosyeventos@cac.es
© Copyright 2017 Generalitat