_English _Español _Valencià

CONTRACTACIÓ D'ACTES

Per a reservar i contractar espais per a actes a la Ciutat de les Arts i les Ciències només cal seguir estos quatre senzills passos:

  1. Sol·licitud. Posa’t en contacte amb l’Àrea d’Actes i Esdeveniments enviant un correu electrònic a actosyeventos@cac.es o telefonant al número 961 974 436.

    Recorda indicar la data en què vols fer l’acte, la classe d’acte, l’espai que t’interessa, el nombre d’assistents, el pressupost i tots els detalls que ens ajuden a elaborar un informe de resposta tan complet com siga possible.
  2. Resposta. Et respondrem indicant-te la disponibilitat en les dates que ens sol·licites i aportant la informació necessària per a ajudar-te a portar a terme l’acte: pressupost, fitxa tècnica de l’espai, etc.
  3. Prereserva. Una vegada que hages analitzat tota la informació, pots sol·licitar una prereserva de l’espai que t’interessa enviant un correu electrònic a actosyeventos@cac.es.
  4. Confirmació i reserva. Quan el Departament d’Actes i Esdeveniments rep la sol·licitud de reserva, t’envia una fitxa d’alta de client i designa un tècnic que t’atendrà personalment en totes les gestions necessàries per a portar a terme l’acte.
CONTACTE COM S'HI ARRIBA
+34 96 197 44 36 actosyeventos@cac.es
© Copyright 2018 Generalitat