_English _Español _Valencià

LOCALITZACIONS PUBLICITÀRIES

La Ciutat de les Arts i les Ciències sorprén per l’arquitectura i per la immensa capacitat de divulgació cultural. Disposa de nombrosos escenaris per a tota classe de produccions i localitzacions exteriors i interiors.

El paper rellevant de l’arquitectura d’este complex ha sigut possible gràcies al quefer de dos arquitectes espanyols de prestigi internacional i que han aportat ací el millor de la seua obra: Santiago Calatrava amb l’Hemisfèric, el Museu de les Ciències Príncep Felipe, l’Umbracle, l’Àgora i el Palau de les Arts Reina Sofia; i Félix Candela, amb les singulars cobertes dels edificis principals de l’Oceanogràfic.

La imatge de la Ciutat de les Arts i les Ciències s’ha usat en presentacions d’empresa, reportatges fotogràfics, rodatges de llargmetratges, anuncis publicitaris, catàlegs, vídeos musicals..., tant d’àmbit nacional com internacional, i grans firmes han identificat els seus productes amb la imatge de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Contractació de drets d’imatge. Condicions

Ciudad de las Artes y las Ciencias, SA, és titular dels drets registrals de propietat industrial sobre la imatge i el disseny dels seus edificis. Per tant, en cas de fer-ne ús amb finalitat publicitària o comercial, s’apliquen les tarifes vigents.
Les tarifes depenen de la imatge que es vulga usar, de l’ús i de la difusió que tinga.
El resultat final ha de tindre l’autorització de l’Àrea d’Actes i Esdeveniments de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Esta autorització és imprescindible perquè la imatge o el producte fet als espais de CAC, SA, es puga exhibir públicament.

CONTACTE COM S'HI ARRIBA
+34 96 197 44 36 actosyeventos@cac.es
© Copyright 2018 Generalitat