_English _Español _Valencià

SERVICIS ÚNICS

L’Àrea d’Actes i Esdeveniments de la Ciutat de les Arts i les Ciències, a més de gestionar el lloguer dels espais d’este complex, t’oferix nombrosos servicis perquè el teu acte siga de fil de vint.

A continuació en detallem uns quants, però no dubtes a consultar-nos si en necessites uns altres. Recorda que el límit... és la imaginació.

Servici d’àpats

T’oferim un ampli ventall de possibilitats per a contractar el servici de sopars de gala, còctels, esmorzars, dinars, etc. Amb este objectiu col·laborem amb empreses homologades per a treballar en les nostres instal·lacions de l’Hemisfèric, del Museu de les Ciències Príncep Felipe, l’Umbracle i l’Àgora. En l’Oceanogràfic posem a la teua disposició la nostra pròpia cuina.

El servici d’àpats afig creativitat i esplendor a qualsevol acte. Deixa que t’assessorem perquè no falle res en la teua pròxima gran cita.

Repartiment de mostres

La Ciutat de les Arts i les Ciències és la icona de València i ha esdevingut un dels principals focus de difusió cultural, amb vora quatre milions de visitants anuals. Per això les instal·lacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències, a través dels amplis espais que tenen, t’oferixen l’oportunitat de fer accions eficaces de repartiment de mostres (sampling).

Digues-nos quin producte vols donar a conéixer i et recomanarem la millor manera de portar a terme l’acció de màrqueting.

Visites privades

Tot aquell que va a la Ciutat de les Arts i les Ciències hauria d’aprofitar l’oportunitat de visitar les fantàstiques exposicions i activitats que es fan en les instal·lacions del complex.

Oferim la possibilitat de fer visites privades adaptades, amb un servici de guia en diversos idiomes. Tenim programes que s’adapten a les necessitats i el temps disponible de cada grup, de manera que les visites poden combinar edificis i allargar-se o acurtar-se a partir de l’interés dels visitants.

I no sols això. Si vols, pots oferir als teus clients visites privades exclusives a l’Oceanogràfic o al Museu de les Ciències Príncep Felipe, una vegada tancades les portes al públic. Consulta’ns esta possibilitat.

Sessions privades

Pots organitzar sessions privades de les nostres activitats i incloure-les en el teu acte, a fi de dotar-lo de moments especials que restaran en la memòria dels assistents.

  • Sessió privada al delfinari de l’Oceanogràfic
    • Sorprén els clients amb una sessió privada de dofins mulars al delfinari més gran d’Europa.
    • Duració: 20-30 minuts.
    • Capacitat màxima: 1.500 persones.
  • Projeccions privades a l’Hemisfèric

Lloga la sala de projecció de l’Hemisfèric, amb capacitat per a 300 persones, i afegix al teu acte una intensa experiència multimèdia. Pots triar entre pel·lícules en gran format IMAX Dome, cinema en 3D i projeccions digitals.

Gimcanes

En el pròxim acte que faces regala als invitats una aventura col·lectiva. Disposem d’espais ja preparats per a gimcanes. Treballem amb les millors empreses d’Espanya en l’àmbit de l’entreteniment empresarial.

Regals personalitzats

T’oferim una àmplia gamma de productes en què pots integrar la marca de la teua empresa o de l’acte, perquè els assistents s’enduguen un record material de l’experiència.

Busques alguna cosa més especial? Prova el Potenciador d’actes o posa’t en contacte amb nosaltres i, junts, convertirem el teu acte en un esdeveniment únic.

CONTACTE COM S'HI ARRIBA
+34 96 197 44 36 actosyeventos@cac.es
© Copyright 2019 Generalitat